COMMUNITY-REGLER


Disse regler angiver vores holding til acceptabelt og uacceptabelt indhold. Læserkommentarer, der ikke opfylder standarderne for vores community-regler kan blive slettet af vores moderatorer.

Meninger

Vi byder dine meninger velkommen og ønsker, at vores læsere møder mange synsvinkler. Nogle emner inspirerer til stor entusiasme og partiskhed, og vi opfordrer debatører til at dele deres synspunkter på en fornuftig og humoristisk måde. Overvej venligst, hvordan andre kan opfatte dine indlæg.

Sprog

Vær høflig. Pas på ikke at fornærme nogen, og andvend ikke groft eller truende sprog over for vores forfattere eller andre debatører på dette site. Lad være med at bande, og undgå en rå tone. Kun danske og engelske indlæg accepteres.

Relevans

Prøv at holde dig til trådens emne.  Hvis du poster noget, der ikke relaterer til det oprindelige emne, kan det blive fjernet for at holde diskussionen på sporet.

Ingen reklamer

Undlad venligst at bruge vores debatsider til at reklamere for produkter eller tjenester eller til anmodninger i forbindelse med kampagner og sponsorering.  Undlad venligst at linke til andre hjemmesider.

Ingen intolerance

Vi accepterer ikke nedladende kommentarer om andres race, køn, seksuelle orientering, religion eller andre former for hadtale mod grupper.

Anmeld misbrug

Hvis du mener, at en kommentar krænker vores community-regler, bedes du anmelde dette til vores moderatorer ved at markere kommentaren til gennemsyn.  Markeringen er kun til alvorlige klager, ikke blot hvis du er uenig i en kommentar.

Injurier

Vi fjerner alt indhold, der kan udgøre en retslig risiko for os som fx potentielt injurierende eller ærekrænkende indlæg og materialer, der kan være i strid med ophavsretten.  Undgå at komme med usande eller vildledende kommentarer.

Fortrolighed

Respekter venligst andre folks privatliv. Skriv aldrig dine egne eller andres kontaktoplysninger (telefonnumre eller e-mail) i dette åbne kommentarforum, hvor det er offentligt tilgængeligt.