Scientific Research


Forstærk din forskning med en valid undersøgelse

YouGov har gennem mange år hjulpet universiteter og andre forskningsinstitutioner med kvantitativ og kvalitativ analyse og metodisk rådgivning. Vi har bred erfaring med sociale og politiske videnskabelige undersøgelser såvel som undersøgelser, der involerer kliniske laboratorieforsøg.

YouGov Panels

Træfsikre resultater verden over

Vi har et stærkt online panel i både Danmark, Norden og resten af verden, og derfor kan vi hurtigt og effektivt gennemføre nationalt repræsentative undersøgelser eller undersøgelser med én eller flere specifikke målgrupper.

Vi kan hjælpe med mange forskellige typer af undersøgelser, eksempelvis:

  • Meningsmålinger 
  • Politiske holdninger 
  • Befolkningsadfærd 
  • Forbrugsvaner

Vil du høre mere?

Vi rådgiver dig i forhold til, hvordan du når i mål med de ressourcer og midler, du har til rådighed.

Vil du vide mere? Så ring til mig på 2673 2227 eller send en e-mail til katrine.ludvigsen@yougov.com.

Seneste artikler

KU Logo


Jeg har brugt YouGov i forbindelse med en undersøgelse om danskernes og svenskernes holdning til Euroen, som jeg har gennemført i forbindelse med et forskningsprojekt om EU. YouGov bidrog med input til kvalitetssikring af spørgeskemaet og stod for indsamling af data fra en nationalt repræsentativ stikprøve af danskere og svenskere.

YouGov var en professionel samarbejdspartner, som sikrede validitet i undersøgelsen samtidig med, at de leverede data inden for en kort tidsperiode.

Julie Hassing Nielsen, Post.doc, Institut for Statskundskab, Københavns Universitet


AU Logo

Som forsker er det afgørende, at ens samarbejdspartnere er både omhyggelige og villige til at prøve at flytte grænserne for, hvad der er muligt. I mit samarbejde med YouGov har jeg oplevet begge kvaliteter. Et fokus i min forskning har været at videreudvikle psykologiske eksperimenter, så de kan gennemføres i online surveys fremfor i laboratoriet.

I den forbindelse har jeg haft stor gavn af samarbejdet med YouGov, der har hjulpet med kreative og effektive implementeringer af de oftest komplicerede undersøgelsesdesign.

Michael Bang Petersen, Professor, Ph.d, Institut for Statskundskab, Aarhus Universitet