YouGov Plan & Track


Vi forbinder data og giver dig muligheder

YouGovs Plan & Track-værktøjer hjælper vores kunder med at identificere og forstå deres kernekundesegmenter og følge effekten af reklame-, markedsførings- og PR-strategier og kampagner og løbende måle varemærkeopfattelsen.

Sådan kan du bruge vores Plan & Track-løsning

Identify

Brug YouGovs omfattende database med oplysninger om alt lige fra demografi, livsstil, brug af varemærker, sociale medier og meget mere og anvend vores Plan & Track-værktøjer til bedre at forstå og målrette dine produkter og kommunikation til din nuværende kundebase og konvertere potentielle målgrupper, som måske er åbne for at prøve dit produkt eller service.

Tracking

Vores data kan hjælpe dig med at forstå, hvordan dine annoncerings- og markedsføringsinvesteringer påvirker forbrugernes opfattelse af dit brand, og hvordan du kan forbedre deres opfattelse.

Uanset om du planlægger en kampagne, står med en konkret udfordring på markedet eller udvikler nye produkter, vil de data, der indsamles gennem YouGovs Plan & Track-løsning, hjælpe dig med at planlægge din strategi og måle dens succes.

Læs mere om YouGov BrandIndex

Læs mere om YouGov Profiles

Kontakt os