Consumer Journey


YouGov indsamler informationer fra 8 millioner mennesker verden rundt. Resultatet er verdens mest omfattende database med oplysninger om alt lige fra demografi, livsstil, brug af varemærker, sociale medier og meget mere. I Danmark alene tracker vi omring 400 varemærker hver eneste dag.

Kortlæg forbrugerrejsen

Gennem en skræddersyet undersøgelse, der afdækker netop jeres markedsposition, som vi efterfølgende forbinder med alt den data, vi har i vores database, kan vi effektivt kortlægge forbrugernes rejse fra før de kender jeres produkt til de vælger det frem for andre produkter og anbefaler det til venner og familie.

Consumer Journey

Identificer vækstmuligheder

Processen vil hjælpe jer med at identificere og forstå jeres kernesegmenter og give jer værdifuld viden om, hvordan I kan påvirke deres beslutningsproces samt identificere potentiale og vækstmuligheder i markedet. Herudover vil I få input til at målrette marketing- og kommunikationsindsatsen til forskellige målgrupper.

Kontakt os for et skræddersyet tilbud

Uanset om du planlægger en kampagne, står med en konkret udfordring på markedet eller udvikler nye produkter, vil den data, der indsamles gennem YouGovs Plan & Track-løsning, hjælpe dig med at planlægge din strategi og måle dens succes.

Læs mere om YouGov Plan & Track