Her er vores yndlingssæson

Her er vores yndlingssæson
af

Det danske sommervejr kan måske nok drille, men det ændrer ikke ved, at vi sukker efter sol og varme, og sommeren er vores favoritsæson. Faktisk kan hver anden dansker bedst lide sommer, viser en YouGov-undersøgelse. 

Hvilken årstid kan du bedst lide?

Vinter er en upopulær sæson i Danmark, idet kun 2% foretrækker vinter. Efteråret er heller ikke særligt populært. Kun 4% foretrækker denne sæson.

Foråret klarer sig bedre, Næsten hver tredje (30%) foretrækker denne sæson. 42% af de ældre over 60 kan bedst lide foråret. Sommeren er dog suverænt Danmarks favorit. Halvdelen (52%) af den voksne befolkning kan bedst lide sommer. Blandt de unge på 18-29 år kan hele 67% bedst lide sommer.

Om undersøgelsen 

Undersøgelsen er baseret på 1006 interview med repræsentativt udvalgte personer i alderen 18+ år fra YouGov panelet i perioden 17. – 29. maj 2017.

Læs vores community-regler, før du opretter et opslag.